Produkter

Accoya® er det foretrukne materiale til vinduesrammer. Det har ikke alene ekstremt lav varmeledningsevne, men det er også mere holdbart og dimensionsstabilt end det bedste tropiske hårdttræ. Det kan belægges med uigennemsigtige belægningssystemer eller, for dem der ønsker at nyde træets naturlige udseende, gennemsigtig belægning. Accoyas®'s lave behov for vedligeholdelse gør det mere omkostningseffektivt og miljøvenligt.

Udvendige døre og skodder skal være holdbare, dimensionsstabile (for at undgå at døre bliver vanskelige at åbne og lukke i dårligt vejr) og lette at vedligeholde. Accoya® opfylder disse kriterier og kan bruges til at lave både simple som komplekse designs med et udvalg af efterbehandlinger.

Accoya® er velegnet til beklædning og facader, hvor æstetik, mindre hyppig vedligeholdelse, dimensionsstabilitet, holdbarhed og isoleringsevne er nøglefaktorer. Accoyas®'s alsidighed gør det ideelt til brug i bolig-, erhvervs- og industribygninger.

Specielt i forhold til terrasse er udseende, styrke og modstandsdygtighed vigtig. Man bør derfor anvende et materiale, der forbliver fladt, ikke bliver skævt, sprækker, udvider sig eller tager imod svamp, vand og råd. Det er også afgørende, at træet er ugiftigt og derfor fuldstændig sikkert for mennesker og dyr. Accoya® opfylder alle disse krav, og især ved større dimensioner, som netop terrasser, overgår Accoya®’s formstabilitet væsentligt andre træsorter